Mobile løsninger

Trenger du et responsivt nettsted, dedikerte mobilsider eller en app for Android eller iPhone?

Mobile nettsider og app-er
Trenger du et responsivt nettsted, dedikerte mobilsider eller en app for Android eller iPhone? Eller kanskje alt, slik at du kan imøtekomme ulike behov internt og eksternt? Vi hjelper deg med å lage en god mobilstrategi, og med å gjennomføre den i praksis.

Vi har utviklet alle typer mobile løsninger i mange år, blant andre for Oslo Maraton, Infopad og Relokator.

Mobil tenking skaper bedre brukervennlighet
Når du utvikler sider som skal fungere på mobil, må du prioritere beinhardt hva slags innhold og funksjonalitet som er viktigst for brukeren, og som derfor må komme øverst på den smale skjermen. Denne prioriteringen kan du ta med deg over på desktopen, slik at brukervennligheten blir bedre uansett hvilken skjerm nettstedet vises på.

Responsivt design eller dedikerte mobilsider
De fleste mobiltilpassede sidene vi lager er responsive, det vil si at de tilpasser seg skjermstørrelsen til brukeren – fra store pc-skjermer til små telefonskjermer. Men det er også noen tilfeller der det er mest hensiktsmessig med et eget nettsted som er spesielt tilpasset mobil og nettbrett. Hva som er best for deg finner vi ut av sammen.

App-utvikling for Android og iPhone
Intellicom var blant de første til å utvikle app-er for Android og iPhone i det norske markedet. Vi har laget app-er som gjør arbeidsoppgavene enklere intern i bedriften, for eksempel salgsstøtte, timeføring og planleggingsverktøy. Og vi har laget app-er som er salgs- eller serviceorientert, der målet er høyere omsetning eller mer fornøyde kunder.

Integrasjon mellom plattformer
I noen tilfeller har kundene våre både en mobil-app, en nettside og et internt system som må utveksle data, for å gi brukerne en helhetlig opplevelse på tvers av kanaler. Slike integrasjoner gjør vi ofte.

Les mer om våre tjenester innen integrasjon og systemutvikling


Vil du vite mer?
Ta kontakt med oss, så tar vi en prat om hva vi kan gjøre for deg.

Andre tjenester

Utvalgte prosjekter

Project image

Gjennom årene har vi levert flere hundre nettsider. Her er utvalg av prosjekter og kunder.

Project image
VIKING SUPPLY SHIPS
Project image
KISTEFOS
Project image
CONSIDIUM CONSULTING

TA KONTAKT