Nettbutikk

Intellicom leverer hele IT–systemer og nettbutikker; fra vare/kunde/ordre/faktura–administrasjon til skreddersydd lager/plukkapplikasjon og integrasjon mot en rekke andre systemer. Nettbutikker fra Intellicom blir jevnlig oppgradert og videreutviklet etter implementering.

Intellicom leverer alt fra enkle nettsider til eksklusive og skreddersydde løsninger for nettbutikk på web og mobil. Design og funksjonalitet utvikles for å imøtekomme den enkelte kundes målsetninger. Nettbutikken administreres gjennom samme verktøy som øvrige hjemmesider og fungerer som en helintegrert del av nettstedet ditt. Ved redigering oppdateres nettbutikk på mobil samtidig. Les gjerne mer om vår egenutviklede publiseringsløsning INTPublisher  og om Sitecore.

Online betaling har vi integrert mot Nets, Klarna og DIBS, og vi har utviklet eksportløsninger for en rekke regnskapssystemer.

Ved å velge en skreddersydd nettbutikk-løsning fra Intellicom åpner du samtidig opp for muligheten til jevnlig oppgradering og videreutvikling av løsningen. Kontakt oss for mer informasjon om utvikling av nettbutikk.

Andre tjenester

Utvalgte prosjekter

Project image

Gjennom årene har vi levert flere hundre nettsider. Her er utvalg av prosjekter og kunder.

Project image
VIKING SUPPLY SHIPS
Project image
KISTEFOS
Project image
CONSIDIUM CONSULTING

TA KONTAKT