Sitecore

Sitecore er et av markedets mest visjonære publiseringsplattformer og er med sine integrerte løsninger for digital markedsføring best egnet for bedrifter som er ambisiøse i sin digitale satsing.

Med unike egenskaper innen nettmarkedsføring og e-handel leverer Sitecore en forsterket brukeropplevelse som knytter bånd til interessenter, samt bygger troverdighet og tillit. Ved å fortløpende loggføre den besøkendes klikkmønster tilpasses innholdet på nettstedet deretter, og slik oppleves nettsider levert på Sitecore som mer engasjerende og interessante enn andre. Plattformen integrerer e-handel, webpublisering, automatiske markedsføringsoppgaver, e-postmarkedsføring, print, sosiale media, optimalisering og analyse i ett og samme verktøy. Sitecore er derved noe mer enn "kun" et publiseringsverktøy, det er en komplett plattform for de ambisiøse nettmarkedsførere. 

Les gjerne mer om Sitecore Customer Engagement Platform eller kontakt oss i dag for å få mer informasjon om Sitecores spennende muligheter.

 

Andre tjenester

Utvalgte prosjekter

Project image

Gjennom årene har vi levert flere hundre nettsider. Her er utvalg av prosjekter og kunder.

Project image
VIKING SUPPLY SHIPS
Project image
KISTEFOS
Project image
CONSIDIUM CONSULTING

TA KONTAKT